torsdag 22 april 2010

Vår vår är vår!

Lillebror

Nedräkningen till lovet är nu över och vi spenderar numer våra dagar i vågrätt solarställning i Parc Monceau med varsin burk läskedryck i hand. Något avundsjukt tittar jag på de franska gussigullparen som sitter och utbyter saliv i skuggan av ett körsbärsträd. Leker då och då med tanken att spontant skeda med en ensam fransos som ligger och solar i gräset. Men efter en stunds övervägande inser jag att min grad av promiskiösitet ännu inte nått den nivån, och kommer aldrig att göra. Aldrig.

Vårt tidigare så strikta och planerade schema har nu bytts ut till ett mycket spontant och alldeles alldeles underbart. Som att äta amerikanska pangkakor till frukost, lunch, mellis, mellis och middag. Som att sova. Som att bilda en hög av all tvätt och förundras. Som att kolla på Twilight och skratta. Som att gå in på YSL och titta på allt och grina. Som att spela sten-sax-påse med Bob Sinclair. Det blev oavgjort, om ni undrar. Som att faktiskt kunna orientera sig i den stad som än gång kändes så oändligt stor och främmande.

Egentligen var det tänkt att Prinsen aka. Lillebror skulle komma på besök, men då världen bestämt sig för att spotta mankind och vår planeringsmania i ansiktet så blev det inte så. Därför får Tjasmiin agera lillebror i några dagar, och det går ju alldeles utmärkt! Igår kväll åkte vi upp i Eiffeltornet och jag fick berätta med moderlig och något överseende röst för henne om vad alla ljusprickarna var för något. Ikväll är dock Yasmina sitt vanliga jag och Familjen ska styra kosan mot det franska nattlivet och dekadensen. Där existerar varken körskbärsträdspar eller pangkaskmaraton. Men likväl schyssta dancemoves och tung bas. Samt känslan av att vi har ledigt i en och enhalv vecka till och att man kan stanna tills man blir hungrig på pannkakor. Living the dream baby, wooo-hooo!

1 kommentar:

  1. haha Jag tror vi alla kan vara överens om att Twilight är årtiondets kanske mest överskattade film/filmer! ;) :P Ni verkar ha det toppen! När kommer ni hem igen? /Pettro

    SvaraRadera