måndag 1 mars 2010

Malade? Yes!


Det är så skönt att ligga i sängen när man egentligen inte får. Sådär klockan fyra en måndag då man vet att resten av Paris sitter och svettas på ett kontor och är måndagsbittra. Höra hur Yasmina pysslar i köket. Hur hon rostar en macka, svär åt att den blev bränd och rostar en ny. Veta att när Emma kommer hem så har hon köpt mjölk och lite essentiella delikatesser såsom ost och hallonyoughurt.
Man slumrar till efter att ha tryckt i sig en påse Daim och en ostmacka och man känner sig sådär härligt övermätt men samtidigt helt klart befogad att upprätthålla föregående beteende. Man är ju sjuk förbövelen! Man vaknar av att man måste kissa. Man kilar till toaletten, svär åt att golvet är kallt och ljuset är för ljust. Så kryper man till kojs igen. Lyssnar på någon Jack Johnson- låt för att lugna sig från toalettchocken och somnar om. Imorgon tar jag ledigt. Är sjuk och knaprar Berocca. Och gör ovanstående, encore un fois!

1 kommentar:

  1. Det låter så mysigt att jag vill gå ut ur porten bege mig mot Arlanda och landa på de Gaulle ropa in en taxi. Åka genom slummen nå staden och sedan krama om dig! Puss så länge

    SvaraRadera