torsdag 4 februari 2010

C'est la guerre

Efter att ha kokat gröt på den osedvanligt torra müslin fick det vara nog! Familjen begav sig till Monoprix på extraprisjakt och kom överens om att äta köttfärs och lök i sisådär åtta veckor. Och pasta, herregud, glöm inte pastan!!

Det är lustigt det där med smak. Emma kan inte för sitt liv inse det succulenta i ett glas apelsinjuice och om du vid tillfälle skulle vilja hämnas på Tjasmi-in, servera henne en skål grillad paprika med kokta grönsaker till.

Om Jag någonsin gjort Dig läsare något otyg, please do not hesitate to serve me coriander*. Lyckligtvis är inte jag en av dem som åker på och får myggbett på svennebanan-thai- resan, och behöver därför mycket sällan tackla denna diskmedelssmakande krydda.

Tobakskärringen jobbade idag igen och vi hämnades genom att vända samtliga sträckpriskoder helt åt fanders. Ha! Surpuppan vs Familjen 0-1.

Ikväll kommer lite gäster på besök. Elin och Josefina är två förträffliga homo sapiens som vi mer än gärna vill dinera med. På menyn: Pasta el Diablo och Emmas stämmsång. Nu ska jag gå och tända ljus, köpte ett 100-pack och vill utföra min egna variant av myth buster och se om det kan bli aningen varmare.

Bon soirée!

*Uttalas med kraftig indisk brytning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar