onsdag 3 februari 2010

"You are a winner. I can smell it"


"I know magic"- Tobbe Trollkarl

Det är lite uppochnervända världen vi lever i här. Tider fyller inget syfte mer än att de påminner oss om vad vi skulle ha gjort om vi fortfarande bodde i Stockholm. Frukost, lunch och middag har förskjutits sisådär tre timmar så igår åt vi en makalös omelettmiddag runt tiosnåret. Inge könst.

Om dygnsrytmen har förskjutits ner så har partypulsen höjts upp. Tisdag är vanligtvis förknippad med lite livsångest och förbannelse över att det inte ens är måndag då man är befogat att vara lite bitter. Men som sagt: uppochner.

Vi bestämde oss för att förgylla Paris nattliv med vår närvaro och satte oss i en taxi till en, vad vi trodde, flashig klubb vid namn Le Perle. Döm av vårförvåning då vi insåg att vi hamnat på ett, missförstå mig rätt, upp- pimpat Treat.

Liksom på Treat var ölen god och vinet vinäger. Till skillnad från Treat fanns en hel hop galna fransåser som alla likagärna kunde vara sprugna ur...Nej, det finns faktisk ingen liknelse. De är helt galna och alldeles alldeles wünderbara.

Vi fann två compadres med sidekick som tog på sig ansvaret att visa deras kvarter. En sammanfattning av denna kväll kräver ett helt eget blogg inlägg och om båda våra två vänner med sidekick skulle jag faktisk kunna skriva en bok. En kortsammanfattining bara: salsa, gitarrspel, trolleritrick och insidertips om hur man ger ut visitkort på snyggaste sätt. Samt att även Black Eyed Peas låt "I gotta feeling" har viss mått av djup. Förklaring följer nedan

Den ene av duon med sidekick var en rullande citatmaskin och gjorde det omöjligt att ens minnas ett enda av hans klockrena citat. Förutom det du kan läsa som titel här ovan. Den var, som Emma skulle uttryckt det: Spot on!

Efter det andra mazeltov:et följer ett ljud som jag alltid trott var något ballt technoljud. Fel. Láchaim sjunger de, vilket är ett judisk glädjerop enligt Yasmina samt duo med sidekick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar